I dag åpnet det en ny, midlertidig butikk på Solsiden senter. Det er nettbutikken armourstore.no som har rigget seg til inne på senteret for å selge både sportsklær, utstyr og sko. I fjor ble de kåret til årets nykommer.

Følg trd.by på Facebook

Mye energi

De startet opp i dag, og Camilla Bergmann forteller at de er en ren nettbutikk som hovedsakelig selger merket Under Armour, og har ingen intensjoner om å starte noen butikk. Likevel ville de prøve seg på en pop-up for å nå ut til flere. Det er hun og Ståle Bergmann som driver sammen.

- Vi er trønderske drivere og holder til på Lade, og ville gjøre oss mer kjent i Trondheim, sier hun.

De skal stå på Solsiden fra i dag og ut lørdag, og forteller at det så langt har florert av folk innom. Hun mener Solsiden passer veldig bra for deres målgruppe.

- Det har gått kjempebra. Det har egentlig gått som forventet, om jeg kan si det. Vi har fått vist fram mye av den bredden vi har, og det er veldig gøy å få prate med kundene. Folk har kledd av seg og prøvd i bare bh-en, og noen begynte å handle mens vi fortsatt rigget opp, sier Bergmann.

Her åpner det en ny amerikansk-inspirert isbar

Stas å møte kundene

Hun forteller at dagen så langt har vært utrolig stas, og det er noe annet for kundene å få prøvd og sett på klærne fysisk.

- Det blir lettere for de å handle i nettbutikken, og det er utrolig artig for oss å prate med kundene, sier hun.

Hun forteller at alle er fornøyde, og kunder har spurt om de ikke kan stå der lenger. Hun tror det har med at de har markedsført seg rett og har gjennomført pop-upen.

- Det er et relativt ukjent merke som vi vil få kjent. Vi er to mennesker full av energi, og vi liker å holde på med dette. Vi har ingen planer om å gjøre dette med det første igjen, men det blir kanskje siden, forteller Camilla.

Her åpnet Trondheims største fitness-butikk