Ulykken i Gaula

Den tre år gamle gutten som satt i bilen som havnet i Gaula for nesten to uker siden, er nå fraktet tilbake til St. Olavs hospital.

- Jeg har vært i dialog med foreldrene, og de sier at gutten nå er overført til St. Olavs Hospital, og at det står etter forholdene bra til, sier lensmann Monica Brækken ved Melhus lensmannskontor til Adresseavisen.

Narko i solstudio

- Seks personer bedrev lyssky aktivitet inne på et solstudio, skriver operasjonssentralen i Sør-Trøndelag på Twitter onsdag klokken 13.20.

Det ble funnet narkotika på alle seks personer, skriver Adresseavisen.

Gasslekkasjen i Trolla

For to uker siden ble det oppdaget at nivået i gasstanken som inneholder metangass ved Høvringen renseanlegg i Trolla var unormalt.

Tanken er fortsatt stengt, men nå har Trondheim bydrift en teori på hva som har skjedd:

- Vi må ha inn eksperter for å bekrefte årsaken til gasslekkasjen, men en teori er at en belg inne i tanken har sviktet, sier avdelingsleder Odd Atle Tveit ved Trondheim bydrift til Adresseavisen.

Dette kan bli RBKs drømmegruppe

Rosenborg har et godt utgangspunkt, men er godt på vei mot mer Europa-fotball etter 3-0 seieren borte mot Steaua Bucuresti.

Adresseavisens sportsjournalister har tatt seg friheten til å se på hva RBK-supporterne kan vente seg, dersom alt går etter planen på Lerkendal torsdag kveld.

Resultatet kan du lese HER.

Stenger Elvegata

Elvegata blir ironisk nok stengt på grunn av oversvømmelse, skriver Adresseavisen.

Årsaken skal være akutt vannlekkasje, noe som medfører at veien er stengt mellom klokken 16.00 og 23.00 i dag.