Ekstremt offensive. Slik kan Rosenborg-spillerne omtales i forkant av europaligakampen mot Lazio i Roma. - Jeg blir svært overrasket om Lazio er klart bedre enn oss, sa trener Kåre Ingebrigtsen på en pressekonferanse onsdag. Og da han fikk spørsmål fra en italiensk journalist om det finnes en Rosenborg-spiller som kunne spilt for Lazio, var svaret følgende:

- Det er flere. Jeg har flere spillere som ville ha spilt på Lazio.

- Kan du gi meg et navn?

- Jeg kommer ikke til å gi deg navnene, men du vet det på pressekonferansen etter kampen, svarte Ingebrigtsen selvsikkert.

Og indikerte med det at Rosenborg har planer om å imponere både den ene og den andre i Roma torsdag kveld.

Andre saker:

Tatt for tagging

To menn i 20-årene ble i natt pågrepet for å ha tagget på en rekke bygninger i Trondheim sentrum.

- De har vært innom mange plasser. Det startet med at de tagget i Midtbyen, og så beveget de seg mot Solsiden, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen. Politiet ble oppmerksomme på de to mennene i starten av 20-årene etter at et vitne varslet fra ca. kl. 00.45 natt til torsdag om at de har tagget på flere bygninger.

Endrer fotball-Norge

Styret i Norges Fotballforbund bestemmer seg det nærmeste døgnet om de vil ha dramatiske endringer av eliteserien og seriestrukturen. Forslagene som ligger på bordet omhandler blant annet færre lag i Tippeligaen, sluttspill og nye divisjoner, skriver Adresseavisen.

Øker innsatsen mot unge kriminelle

Innsatsen mot kriminelle i alderen 15–18 år skal styrkes. Fengselsstraff er ikke løsningen i de fleste tilfellene. Det er i forslaget til statsbudsjett for 2016 at Konfliktrådet i Sør-Trøndelag er tilgodesett med en ny stilling som ungdomskoordinator. Vedkommende skal jobbe opp mot ungdom i alderen 15–18 år, som er ilagt eller dømt til ungdomsstraff eller ungdomsoppfølging, skriver Adresseavisen.

Følg trd.by på Facebook