Adresseavisen har fått innsyn i nødsamtalen som ble ringt inn én knapp time før en 26-åring knivstakk to personer på Torvet i Trondheim i april. Det viser seg at politiet ikke reagerte etter den første nødmeldingen kom. Les mer om saken her (krever innlogging).

Politiet satte inn store ressurser etter at det kom inn en melding om at en mann skulle ha truet en person med kniv i Nordre gate i går kveld. Like etter klokka 22.00 fortalte operasjonsleder Leif Berglund i Sør-Trøndelag politidistrikt at de har søkt gjennom hele byen, uten å få noe resultat, skriver adressa.no.

En campingvogn ble totalskadd i brann i Levanger i går kveld. Brannvesenet klarte å hindre spredning til bygninger like i nærheten, skriver adressa.no

Lederlønningene i oljebransjen har sunket med nesten syv prosent på ett år, skriver adressa.no. Grunnen til det skal i stor grad være internasjonale trender innenfor lønnsnivå og den synkende oljeprisen, mener kommunikasjonsleder i Lederne, Sverre Simen Hov.

En mann ble natt til torsdag alvorlig skadd da han ble knivstukket under en slåsskamp like ved Grünerløkka i Oslo. Den antatte gjerningsmannen ble pågrepet etter kort tid. Les mer om saken her.

Overgrepsdømte Rune Øygard, som var Arbeiderparti-ordfører i Vågå i Oppland, har nå sonet ferdig straffen og er ute av fengsel. Øygard selv ønsker ikke å kommentere saken på nåværende tidspunkt og viser til at familien ønsker fred og ro. Det skriver NTB.

Lik trd.by på Facebook