Kjørte inn i buss

Torsdag formiddag kjørte en bil inn i en buss i Namdalseid sentrum, skriver politiet i Nord-Trøndelag på Twitter. - Én person satt i personbilen, og han er tatt med til legekontor for kontroll, sier operasjonsleder Stig Roger Olsen ved Nord-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Nytt brudd for Johaug

- Therese Johaug har falt på løpetrening og har fått et nytt brudd i hånden, denne gang på motsatt hånd av den hånden hun brakk tidligere i sommer, sier landslagstrener Egil Kristiansen til Aftenposten. Les mer om dette her.

Northugs mage skaper oppsikt

Petter Northugs vaskebrett gjør det stort i USA. «Bli slått i bakken mens du ser Petter Northug i bar overkropp på høydetrening» skriver verdens største kjendisnettsted TMZ på sine nettsider. Les mer om dette på Adresseavisen.

Pågrepet etter treåring druknet

Tyrkisk politi har pågrepet fire syrere som er mistenkt for menneskesmugling etter at en syrisk treåring druknet på vei fra Tyrkia til Hellas, ifølge tyrkiske medier. Det skriver NTB.

Avicii utsetter alle konserter

Svenske Avicii tar seg en lang pause. Det bekrefter artistens representant overfor amerikanske Billboard.com. Et overfylt sommerprogram, presset for å lage et oppfølgeralbum og at han skal regissere to musikkvideoer er årsaken til beslutningen. Les mer om dette i VG.