Stakk av etter utforkjøring

Klokken 03.48 mandag morgen fikk politiet melding om en utforkjøring i Romolslia der en personbil hadde havnet i et tre. To personer løp så fra stedet, men etter 20 minutter var begge funnet. Den ene av de to hadde pådratt seg såpass med skader at vedkommende ble liggende ved St. Olavs Hospital for observasjon over natta, skriver Adresseavisen.

Tar opp søk etter savnet

To helikoptre og sju småfly deltar når søket etter den savnede seilflypiloten ved Bjorli tas opp igjen mandag. Den savnede piloten i 30-årene beskrives som en erfaren seilflyger. Han deltok på NTNU flyklubbs høsttreff på torsdag. Les mer om dette her.

Ønsker varseltrekant

Norske Kvinners Sanitetsforening krever at reklame med retusjerte kroppsdeler blir merket med en varseltrekant. Sanitetskvinnene mener er et konstant og usunt kroppspress gjennom reklame. Mer om dette kan du lese her.

RBK-seier mot Viking

For deg som gikk å la deg veldig tidlig i går- det endte 2-0 mot Viking på Lerkendal. Yann-Erik de Lanlay scoret 1-0-målet da RBK sikret en ny viktig seier hjemme mot Viking og den  tidligere Viking-spilleren unnlot å juble etter målet, som kom helt på tampen av første omgang. Vil du lese mer om kampen finner du det her.

Tidspress på jobb

Ingen europeere opplever mer tidspress på jobben enn oss nordboere. I en undersøkelse deler Island og Norge fjerdeplassen, med Danmark, Finland og Sverige foran oss. Det skriver NTB.