Det gjør «As It Was» til den fjerde lengst spilte hitlåten i Billboard Hot 100-listens 65 år lange historie, en plass den deler med «Uptown Funk!» av Mark Ronson and Bruno Mars, «I Gotta Feeling» av Black Eyed Peas og «I Will Always Love You» i Whitney Houstons versjon.

Ifølge NME skal man tilbake til 2019 og «Old Town Road» med Lil Nas X og Billy Ray Cyrus for å finne en lengre nummer én-periode: Deres låt toppet i 19 uker.

Han har også entret en celeber liste over soloartister med rekordlang periode på førsteplass: Der entrer Styles historien i godt selskap med Houstons «I Will Always Love You» fra 1992, Elton Johns «Candle in the Wind» fra 1997 og Mariah Careys «We Belong Together» fra 2005

«As It Was» er også den første sangen noensinne som tilbringer sine første 24 uker på pallplass på denne Billboard-listen, med 23 av 24 uker blant de to mest spilte.

Nylig meldte Harry Styles at han utvider sin gigantturné «Love On Tour» utover i 2023, og blant annet legger til et knippe konserter i Europa. Men denne gangen får ikke Norge besøk, det nærmeste blir i danske Horsens 13. og 14. mai.

Men Harry Styles finner også tid til å dyrke skuespillerkarrieren, og er snart å se i «Don't Worry Darling». Snart blir han å se som homofil politimann på 1950-tallet i «My Policeman», som han dukket opp på filmfestival i Toronto for å fremme, mens det ryktes at han kan dukke opp i «Eternals 2».