Det fremkommer i en pressemelding tirsdag.

«Beforeigners» får dermed et nytt «hjem» – etter at den populære serien forsvant fra strømmetjenesten HBO Max kort tid etter at Warner Media og Discovery fusjonerte i fjor. Da ble det nemlig bestemt at HBO Max ikke lenger skal produsere originale europeiske TV-serier – en avgjørelse som skapte reaksjoner rundt om.

Nå sørger imidlertid SkyShowtime for liv i blant annet «Beforeigners»-leiren igjen, etter oppkjøp av rettighetene til de lokale produksjonene til HBO Max. Det er snakk om hele 21 produksjoner, og ved siden av «Beforeigners» og «Velkommen til Utmark» er også de svenske seriene «Lust» og «Bjørnstad» – samt danske «Kamikaze» – om bord.

SkyShowtime-direktør Monty Sarhan sier via pressemeldingen:

– Lokal programmering er en viktig del av strategien vår, og vi er glade for å være hjemmet for disse nye seriene så vel som populære serier som har fått gjenklang hos publikum over hele Norden, Sentral- og Øst-Europa og Spania.

Nye serier som «ID» (Finland og Sverige), «The Winner» (Tsjekkia og Slovakia) og «Warszawianka» (Polen), som alle ble produsert for HBO Max, men som ikke tidligere har vært vist, blir også del av SkyShowtime sitt utbud, melder Kampanje.

SkyShowtime ble lansert i Norge i fjor høst.