I en meningsmåling utført for Klassekampen, kommer det frem at 14,6 prosent av de spurte mener at Norge har tatt imot for få flyktninger i år. 37,6 prosent synes vi har tatt imot for mange, mens flertallet, 43,1 prosent, mener vi har tatt imot passelig mange, skriver NTB. Les mer her.

De siste fem årene har det i gjennomsnitt vært 100 alvorlige trafikkulykker med tre drepte i juletrafikken. Høy fart og forbikjøringer som skaper farlige situasjoner og ender i møte- og utforkjøringsulykker, er en gjenganger i jule- og nyttårstrafikken. Nå advarer Statens Vegvesen bilistene mot å kjøre over evne. Les mer her.

På E6 i Namsskogan kjørte en bil av veien sent onsdag kveld. Ifølge operasjonsleder Bård Krogstad fikk politiet inn flere meldinger om at sjåføren av bilen var overstadig beruset. Han ble tatt med av politiet for å avlegge blodprøve. Les mer på adressa.no.

Natt til julaften fikk politiet melding om en elgpåkjørsel på fylkesvei 30 mellom Os og Røros. Ulykken skjedde i 80 kilometer i timen, og en mann i 50-årene ble kjørt til sykehuset på Tynset. Les mer her.

Minst 25 personer er døde etter en sykehusbrann i byen Jizan i Saudi-Arabia, skriver NTB. Ifølge Al Jazeera er over 100 skadd etter brannen. Les mer her.

Arkitekt Ole Wiig mener det kan bo 50 000 flere i gangavstand til sentrum innen 2050. Flest vil bo på Nyhavna, men arkitekten forslår også en ny bydel kalt Tordenskiold.

Wiig foreslår at bystyret vedtar følgende når de møtes 28. januar 2016: «Trondheim bystyre har som ambisjon å gjøre Trondheim til Europas mest attraktive by. For å nå dette målet ønsker vi 50 000 flere innbyggere i sentrum innen 2050». Les mer på adressa.no (krever innlogging).

En jente i barneskolealder ble funnet skadd etter å ha blitt utsatt for vold i Orkdal mandag ettermiddag. Hun ble sendt til behandling på St. Olav Hospital. På lille julaften ble hun utskrevet fra sykehuset. En 14 år gammel gutt ble tatt hånd om i en politiaksjon etter hendelsen. Han er nå anmeldt og mistenkt for grov kroppsskade.