Et vitne overrasket mannen og varslet politiet.

Politiet fikk melding om ugjerningen i 02.45-tiden natt til tirsdag.

- Det var et overfall utendørs på Møllenberg og et svært observant vitne så at en mann målrettet fulgte etter en kvinne. Hun varslet politiet og fikk også avbrutt en voldtekt, sier Kjersti Lysholm, fungerende teamleder ved voldtektsteamet ved Trøndelag politidistrikt.

Hendelsen, som politiet ble varslet om, skjedde i Wessels gate på Møllenberg.

Mannen er siktet for voldtekt og sitter nå i arresten ved politihuset i Trondheim. Han skal avhøres i løpet av tirsdagen. Det er ikke besluttet om han skal fremstilles for varetektsfengsling, opplyser Lysholm til Adresseavisen.

Debatten raser etter at trønder ble pågrepet for barnelokking og identifisert på Facebook

Mannen i 60-årene fra Trøndelag ble sist fredag pågrepet av politiet på en campingplass i Hokksund.

Han er siktet for grooming eller barnelokking, etter at han skal ha avtalt å møte det han trodde var ei 14-årig jente for å begå et seksuelt overgrep.

I virkeligheten chattet han med Stig Kalsnes (24), som møtte trønderen og varslet politiet.

Nå raser det en debatt på adressa.no og i sosiale medier om metoden som er brukt for å avsløre og eksponere mannen som er siktet for barnelokking.

«Altså, flott at slike folk blir tatt og straffet, men.... Å lage seg en falsk Facebook-profil, lage en falsk samtale og legge ved et bilde av noen du ikke liker er veldig lett. På 1-2-3 har man ødelagt livet til noen. Derfor er jeg skeptisk til denne gapestokk-delingen. Mannen er vel uansett overlatt til politiet» skriver Magne Jakobsen på adressa.no.

Les mer om dette her.

Enda mer snø i vente

Snøen har lavet ned i Trøndelag i natt. Snø-entusiaster kan glede seg over været de kommende dagene.

- Ja, det er nok mer snø i vente, og det må vi være glad for, sier vakthavende meteorolog Kristin Seter ved Vérvarslinga på Vestlandet.

De neste dagene blir preget av nedbør, både i form av snø og hagl.

- Det blir ikke så mye nedbør i Sør-Trøndelag i dag, men noen snøbyger kan komme i løpet av dagen. Vinden går over på nordvest i kveld, og der blir den liggende i flere dager. Da kommer bygene, sier Seter til Adresseavisen.

Buss kjørte inn i buss på Byåsen

Fire kjøretøy var involvert i en trafikkulykke på Byåsen i Trondheim. Politiet melder nå at veien er ryddet.

- Det er litt komplisert... To biler har kommet borti hverandre på en sidevei til Byåsveien, og den ene har sklidd ut i Byåsveien, sier operasjonsleder Ebbe Kimo ved Trøndelag politidistrikt.

- På Byåsveien kom det to busser. Den første bråbremset og klarte å stoppe. Den andre bussen klarte ikke å stoppe og gikk rett i bakenden på den første bussen.

Politiet gjør nå en vurdering rundt hvorvidt bussene kjørte for nært hverandre, men foreløpig er det ikke gjort beslag i førerkort.

Det skriver Adresseavisen.