Person begravd i salt

En mann skal ha blitt begravd i forbindelse med arbeid ved Nyhavna i Trondheim, skriver politiets operasjonsleder på Twitter.

- Vi driver med livreddende arbeid etter at en person ble fullstendig begravd, sier operasjonsleder Trond Volden i Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Brannmester Gunnar Sundli sier til adressa.no at personen skal ha blitt begravd i salt.

Les mer på adressa.no.

Melhus-drapet

Den 27 år gamle mannen som er siktet for å ha drept sin kone Nilofer Naseri i Melhus i Sør-Trøndelag, er fengslet i nye fire uker med brev- og besøksforbud.

Les mer på adressa.no.

Trønder får toppjobb i NRK

Tidligere Adresseavisen- og Dagbladet-journalist Alexandra Beverfjord blir nyhetsdirektør i NRK, melder adressa.no.

Alexandra Beverfjord (38) blir nyhetsdirektør i NRK og forlater sin stilling som reportasjeredaktør for nyhetsdivisjonen hvor hun har arbeidet siden 2013. Hun er fra Trondheim, men har vært bosatt i Oslo i lang tid.

Nepal får sin første kvinnelige president

Bidhya Devi Bhandari fra Nepals kommunistiske parti er med klart flertall valgt til landets første kvinnelige president.

Bhandari, som lenge har frontet kampen for kvinners rettigheter i den den lille nasjonen i Himalaya, vant med 327 stemmer mot rivalens 214 i nasjonalforsamlingen onsdag.

Billigere å bruke mobilen på ferie

I 2017 slipper du sjokkregningen når du ringer, sender tekstmeldinger og surfer i vei på ferie.

EU godkjente tirsdag en slutt på den sterkt mislikte roamingavgiften, noe som gjør det mulig å ringe, tekste og surfe til norske priser i hele EU fra juni 2017, skriver adressa.no.