Mann havnet i klem

En arbeider ble klemt i hoftepartiet mellom en forskaling og en lastebil i Klefstadbakkan på Bosberg i Trondheim. Ulykken skal ha skjedd på en privat adresse. Politiet ble varslet av AMK-sentralen klokka 12.36. Etter forholdene skal de ha gått bra med mannen, melder adressa.no.

Tapte i lagmannsretten

De syv søstrene fra Namsos får ikke opphold i Norge. Det bekrefter familiens advokat Arild Humlen til adressa.no.- Resultatet er skuffende. Kort sagt mener de at det foreligger en tilfredsstillende begrunnelse fra utlendingsmyndighetne sin side, og at retten ikke kan gå inn og prøve de underliggende vurderingene, sier advokaten.

Ingen klar avtale med Northug

Norsk Skiforbund og langrennskomiteen hadde møte med Team Northug i Trondheim i dag. Men noen endelig avtale kom partene ikke fram til. Etter at skistyret på et esktraordinært styremøte på Gardermoen tidligere i sommer vedtok at Petter Northug skulle få tilbud om den samme representasjonsavtalen han hadde sist vinter, har partene ennå ikke fått spikret avtalen. Det melder Dagbladet.

Boligprisene opp igjen

Etter en nedgang på 0,4 prosent i mai, steg boligprisene i Trondheim igjen i juni, melder adressa.no. For første gang i år, falt boligprisene i Trondheim med 0,4 prosent i mai. Men for juni ble det pluss igjen, viser tall fra Eiendom Norge som ble offentliggjort fredag formiddag.

Geir Ove fant femdobbel lykke

Og til sist en liten gladsak: Det ble en ekstra hyggelig dag for Geir Ove Hagen da han torsdag morgen fant en femkløver. Hagen samler på firkløver, og var ute på leting da femkløveren dukket opp. Axel Dalberg Poulsen er seksjonssjef ved Botanisk hage i Oslo og sier et femkløverfunn er sjeldent, og viser til tall som anslår sjansen til 1:20 000. Det skriver adressa.no.