- Brannvesenet rykket ut til røykutvikling i et hus. Det utviklet seg etter hvert til åpne flammer, sier innsatsleder Geir Arne Sjøhagen i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Skansegata ble sperret av mot Møllenberg og Bakklandet da brannen brøt ut ved midnatt. Det ble observert flammer fra boligen som ligger like ved toppen av Brubakken, og det la seg en sur røyk over Pappenheim og deler av Bakklandet. Politiet evakuerte nærliggende bygninger, og i 02-tiden hadde brannvesenet fått kontroll.

- Det var 14 personer som måtte forlate nabobygningene. De skulle egentlig kjøres til hotell, men da brannvesenet fikk kontroll ble det besluttet at de kunne flytte tilbake, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim.

De tre som befant seg i boligen som brant er foreløpig husløse, og har funnet seg et annet sted å sove. Ifølge politiet pustet noen av beboerne inn røyk, men ingen skal være skadd.

Tilbakekaller kylling

Listeria er påvist i kylling hos Bunnpris og Rema 1000. Rema 1000 og Bunnpris tilbakekaller produktet Solvinge Salatkjøtt umiddelbart etter funn av listeria i to produkter i produksjonen hos Norsk Kylling på Støren, skriver Reitangruppen i en pressemelding tirsdag. Les mer hos Adresseavisen.

Hærverk på bil

Politiet rykket klokken 01.49 ut til Nordre gate etter melding om hærverk. - En mann hadde knust frontruta og hoppet på panseret på en parkert bil, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim til Adresseavisen. Da patruljen pågrep mannen i 20-årene, fant de også det de mistenker er tyvegods.

Venter flere arbeidsledige

Nedturen i oljebransjen smitter over på andre norske næringer. I løpet av september kom det varsler om nesten 4300 mulige permitteringer og oppsigelser, ifølge NTB.