Tirsdag formiddag ble mannen i 50-årene stanset i en trafikkontroll i Bispegata i Trondheim. Mannen ble pågrepet, mistenkt for biltyveri. Han hadde heller ikke gyldig førerkort.

Følg trd.by på Facebook

- Vi har pågrepet en mann i bilen og tatt han med for å avhør. Pågripelsen var udramatisk, sier Kristian Mørkved ved politiets kriminalvakt i Trondheim.

Adresseavisen har tidligere omtalt biltyveriet. Eieren, som ikke ønsker mer oppmerksomhet rundt saken, skulle bare kjøpe snus og forlot bilen på tomgang. Tre minutter senere var bilen borte.

Les mer i Adresseavisen.

Sliten Northug vurderer å droppe Stockholm

Petter Northug er sliten etter en hektisk periode. Trønderen vurderer å droppe langrennssprinten i Stockholm torsdag.

– Jeg kjenner at det har vært mange renn i det siste. Jeg gikk to renn i NM, onsdagen etter kom sprinten i Drammen og så å si rett bort til den tøffe femmila i Holmenkollen (lørdag).

– Nå sitter jeg og vurderer fram og tilbake om det er fornuftig å gå sprinten i Stockholm torsdag. Da vet man også at det er to distanserenn i Falun til helgen. Jeg håper beina slipper og at man gå skirenn snart igjen, sier Northug til sin egen TV-kanal.

Les mer her.

Mann pågrepet i væpnet aksjon

- Vi har pågrepet en mann som fremsatte trusler mot flere navngitte personer og politiet, sier operasjonsleder Trond Volden i Trøndelag politidistrikt.

De første truslene ble ringt inn klokken 23.55 tirsdag kveld. Etter en væpnet politiaksjon mot et hus i Klæbu ble mannen i 30-årene pågrepet klokken 02.12. Han sitter onsdag morgen i arresten.

Det skriver Adresseavisen.

Romsdalinger vil inn i NTNU

I et brev gjengitt av Universitetsavisa tar næringslivsledere i Romsdal til orde for at Høgskolen i Molde bør fusjonere med NTNU. De mener det er feil av høyskolen å stå alene. Det ble aldri noen fusjon mellom de tre høyskolene i Møre og Romsdal. I stedet valgte Høgskolen i Ålesund sammenslåing med storebror NTNU.

Nå står høyskolene i Molde og Volda alene, mens skolene på Vestlandet ser ut til å finne sammen. Høgskolen i Sogn og Fjordane, Høgskolen i Stord/Haugeund og Høgskolen i Bergen er i samtaler, og et nærmere samarbeid med Universitetet i Bergen er aktuelt.

Les mer i Adresseavisen.