Gamst Pedersen har den siste uka vært linket til TIL for et comeback i klubben han forlot i august 2004. Sist fredag omtalte iTromsø at Gamst var på tribunen i Bodø da TIL slo Glimt 1-0 i Nordlandshallen. Samtalene har pågått hele helga, og endte med at brikkene falt på plass i går kveld.

Følg trd.by på Facebook

Den tidligere Premier League-spilleren skal etter planen presenteres på Alfheim senere i dag, trolig på en kontrakt ut 2016-sesongen. Han blir dermed med når TIL i ettermiddag reiser til Sverige for å spille treningskamper mot Sundsvall og Hammarby senere i uka.

En utfordring har vært den økonomiske biten, men her har TIL fått hjelp for å sikre at overgangen blir en realitet.

Les mer her.

- Jenter befølt under vann i Pirbadet

To jenter i slutten av barneskolealder, har forklart at de ble befølt av en guttegjeng i Pirbadet lørdag ettermiddag. Hendelsen er anmeldt og etterforskes, forteller Arve Vagnild, som er fungerende fagleder for et barnevoldsprosjekt i Trøndelag politidistrikt.

- Vi har mottatt en anmeldelse og opprettet sak. De er beskrevet som en gjeng gutter, som var mer under enn over vann. De to jentene ble befølt under vann, men befølingen er av en slik karakter at vi ikke vil kalle det et overgrep. Begge jentene er befølt, sier Vagnild.

Det skriver Adresseavisen.

Trondheimsartist inn på Spotify-topplister

En halv million mennesker har streamet låtene til St. Niklas på Spotify og Soundcloud.– Utrolig gøy, sier artisten som fortsatt har beina godt plantet på jorda.

Med listeplasseringer på både MTV- Norway sine lister og Spotifys «Viral 50»- lister i Norge og Sverige å se tilbake på er Niklas Nesset (26) klar for nye prosjekter.

5. februar ble St. Niklas’ sin nyeste låt «C-o-o-l» lansert. Like før tok artisten turen over Atlanteren for å spille inn musikkvideo.

Artisten som frem til nå har vært mest populær utenfor Norge, satser i år på å slå ordentlig igjennom også her hjemme.

Les mer i Adresseavisen.

Trøndertaxi snuser på hydrogen

Om noen år kan Trondheim få flere hydrogendrevne drosjer. Men da trenger trondheimsområdet minst tre fyllestasjoner.

- For en næring som ønsker å drive miljøvennlig, vil drosjer som går på hydrogen, kunne være et godt alternativ, sier Pål Clausen, driftskoordinator i Trøndertaxi.

Mandag kunne han i likhet med flere andre bilinteresserte ta den nye serieproduserte hydrogendrevne Toyota Mirai nærmere i øyesyn. En stolt informasjonssjef i Toyota Norge, Espen Olsen, viste bilen frem utenfor Sintefs administrasjonslokaler ved Lerkendal i Trondheim.

- Vi har fått sendt én bil til Norge, men håper i løpet av året å ha ti biler på norske skilter, sier Olsen.

Les mer her.