Rosenborg møter islandske Valur i kvalifiseringen til Champions League, og bortekampen onsdag kveld sendes på Viasat 4.

Men du kan også se kampen på storskjerm på Kristiansten Festning, opplyser Sven Erik Fuglerud Brastad i Fotballfeber.

Nicklas Bendtner og Rosenborg møter islandske Valur onsdag. Kampen kan du se både på Viasat 4 og på Kristiansten Festning. Foto: WOLD, OLE MARTIN / NTB SCANPIX

Kan bli overlapp med VM-semi

Rosenborgs kamp mot Valur begynner klokken 22.00. Men det er for fotballfans flest, ikke den eneste kampen på sendeplanen denne kvelden.

Semifinalen i VM mellom Kroatia og England har avspark klokken 20.00, og vil også vises på storskjermen på Festningen.

Skulle dette oppgjøret bli ekstra spennende, med både ekstraomganger og straffekonkurranse, vil det derfor bli en overlapp.

- Dersom det blir ekstraomganger, vil vi uansett vise hele semifinalen, for så å sette over til Rosenborgkampen etterpå. VM er vårt hovedprodukt, men vi håper at vi klarer å vise begge kampene i sin helhet, sier Fuglerud Brastad.

Sven Erik Fuglerud Brastad i Fotballfeber håper at de vil kunne vise begge kampene i sin helhet onsdag kveld. Foto: Lars Aleksander Ramsland

50 000 besøkende så langt

Til tross for guffent trøndervær i begynnelsen av VM, opplyser Fotballfeber at det har vært 50 000 besøkende på Kristiansten Festning under VM.

- Vi er kjempefornøyd med tilbakemeldingene fra publikum. Den siste tiden har det vært stappfullt på alle kamper, og under semifinalene forventer vi enda flere folk. Til nå har vi blitt besøkt av rundt 50 000 mennesker i Trondheim, sier daglig leder i Fotballfeber, Lars Joachim K. Hagen i en pressemelding.

Trondhjemmerne har også vært øltørste under VM - til nå har Fotballfeber solgt omtrent 55 000 enheter i Trondheim, og har omsatt for nesten 6 millioner kroner.