Kjørte i midtdeler på E6

En mann i 20-årene ble søndag morgen kjørt til legesjekk etter at han kolliderte med bilen sin i en midtdeler på E6 ved Skovgård i Trondheim. Politiet mistenker at mannen har ruskjørt. Det ble i morgentimene søkt etter en mulig medpassasjer i området.

Les mer hos adressa.no.

20-åring fikk knekt nese

Det har natt til søndag vært mange ordens- og voldsoppdrag for politiet i Trondheim. Blant hendelsene er en mann i 20-årene som fikk knekt nesa si etter en voldsepisode i Norde gate. En 18-åring ble senere på natta slått i hodet og måtte også til legevakta.

Les om disse, og flere andre hendelser, hos adressa.no.

Hest påkjørt i Meldal

En hest ble tidlig søndag morgen påkjørt ved Å i Meldal. Det opplyser Sør-Trøndelag politidistrikt på Twitter. Politiet hadde kun kort tid før denne meldingen fått beskjed om seks-sju hester som gikk i veibanen i området, skriver adressa.no.

Firer til Ukerevyen

Lørdag kveld hadde Ukerevyen premiere. Adresseavisens anmelder mener revyen var proff, men at den hadde en svak brodd. Anmeldelsen kan du lese hos Adressa.no (krever abonnement). Revysjefen sier til Adresseavisen at humor og god musikalsk kvalitet er viktig.

Vant over 20 millioner

En trondheimsmann satset lørdag 660 kroner på V-75 på Leangen. Prisen han kunne dra med seg hjem var hele 20,7 millioner kroner. - Det er den store lidenskapen og hobbyen, og jeg har lagt ned tusen eller titusenvis av timer i dette, sier mannen.

Les mer hos adressa.no.