Uavgjort for RBK

St. Etienne tok ledelsen allerede etter tre minutter i Europa League igår kveld, men Rosenborg slo tilbake med et mønsterangrep som sendte Tobias Mikkelsen gjennom og sørget for utligning etter et drøyt kvarter. I andre omgang ble Rosenborg hardt presset av hjemmelaget, men igjen var det Rosenborg som scoret. Jonas Svensson pirket inn sitt første mål for sesongen tolv minutter før slutt. Uheldigvis for Rosenborg scoret Nolan Roux på straffe fem minutter før slutt og sørget for uavgjort. Sjekk Adresseavisens dekning av kampen her.

Oljenedtur

Oljenedturen har rammet Trondheims-selskapet Reinertsen med full kraft, og ga et kraftig underskudd i fjor. Reinertsen gikk over 100 millioner i minus, skriver Adresseavisen.

Petra avblåst

Det er snart ikke mer igjen av regnværet på Østlandet, og Meteorologisk institutt svarer med å avblåse ekstremværet Petra. Les om saken på adressa.no.

Kjendiser inn, innvandrere ut

Arbeiderpartiet fikk inn fire av sine seks kjendisprofiler i bystyret i Oslo. Samtidig røk nær halvparten av innvandrerpolitikerne ut, skriver NTB.