Ryktene rundt RBKs Alexander Søderlund har pågått lenge, og på en pressekonferanse lørdag bekreftet St.Etienne-trener Christophe Galtier at spissen var i Frankrike og trente med klubben.

Han håpet også å ha Søderlund klar til St. Etiennes cupkamp søndag. Det ble han ikke, men nå er det endelig kommet en avklaring.

Mandag ettermiddag har adressa.no fått bekreftet at overgangen er i orden, og at Søderlund blir St. Etienne-spiller. Les mer om dette her.

13-åring døde av avmagring

13-åringen som ble funnet død nyttårsaften, døde trolig av avmagring, ifølge obduksjonsrapporten. Dødstidspunktet er usikkert. Flere medier har snakket med bekjente av familien, som sier at jenta slet med spiseforstyrrelse. Sentralt i etterforskningen blir å finne ut av i hvilken grad 13-åringen ble fanget opp av offentlige etater. Les mer om denne saken her.

Færre drukningsulykker i fjor

102 personer omkom som følge av drukning i 2015, viser tall fra Norsk Folkehjelp. Det er 13 færre enn året før. De fleste ulykkene skjedde ved fall fra land, ifølge statistikken. Det skriver NTB.

Søppelbil sklei av veien i Orkdal

Politiet skriver på Twitter at én person klager over nakkesmerter, og er under behandling etter at en søppelbil skrei av veien i Orkdal.

- Det var to personer som satt i førerhytta da lastebilen veltet og havnet på siden i ei grøft, sier Aaslund. Les mer om dette i Adresseavisen.