En lavbudsjettfilm, som skal få premiere på den amerikanske strømmetjenesten Tubi 30. september, har nemlig sett dagens lys, melder Deadline.

Mark Hapka, som har spilt i et knippe TV-filmer, dukker opp i rollen som Johnny Depp, mens Amber Heard spilles av Megan Davis – som til nå har vært mest å se i statistroller.

Filmen får tittelen «Hot Take: The Depp / Heard Trial», og det er gode grunner til valget av nettopp begrepet Hot Take. Tubis innholdsansvarlig, Adam Lewinson, utdyper:

– Filmen fikk med én gang grønt lys for innspilling, og den gir et kjapt overblikk over en historie som speiler vår tid. Det blir en unik skildring av noe som millioner av seere så utspille seg i avisoverskriftene i løpet av sommeren.

Den mye omtalte rettssaken pågikk over to måneder og fikk enorm oppmerksomhet verden over.

Heard ble dømt til å betale Depp 10 millioner dollar i erstatning for ærekrenkelser etter at hun skrev et avisinnlegg der hun hevdet å være et offer for vold i hjemmet.

Depp ble på sin side dømt til å betale sin ekskone 2 millioner dollar i erstatning fordi domstolen mente hun var utsatt for ærekrenkelser fra Depps advokat.