I fjor i august ble Wraps Wraps på Solsiden nødt til å stenge dørene i fire måneder på grunn av en vannskade. De hadde da rukket å holde nattåpent i noen få uker. Nå har de igjen valgt å satse på nattmat til sultne trøndere på natterstid i helgene.

- Vi har hatt nattåpent fredag og lørdag i omtrent to uker nå, sier daglig leder og eier Erdal Polat.

Sunn fast food

Det er nå to muligheter for nattmat på Solsiden. Fresh Fast Food åpnet på Solsiden 1. juli i fjor, men Polat tror ikke det vil gjøre det vanskeligere for dem å trekke kunder etter midnatt.

- Nei, det gjør jeg ikke, fordi vi har stor tro på vårt konsept, sier Polat.

Wraps Wraps fokuserer på et sunnere tilbud med mye grønnsaker til de som er sulten på natten.

- Ser du et behov for mer nattmat på Solsiden?

- Ja, aboslutt, fordi vi skiller oss ut fra andre konkurrenter. Vi tilbyr sunn fast food. Vi var litt skeptisk i starten til om kundene ville ha sunn nattmat. Når man snakker om nattmat snakker man ofte om hamburger, chips og kebab, så vi visste ikke om det var et behov for det. Men vi har blitt overrasket med at folk bryr seg om helsen sin også på natten.

Polat forteller også at han ønsker å åpne flere filialer i Trondheim dersom han finner riktig lokale.

- Jeg vil gjerne åpne flere filialer i Trondheim, men finner jeg ikke riktig lokale ønsker jeg å åpne i i hjembyen min, Berlin, sier Polat.

Ikke stemt ennå? Vi har snakket med trønderske ungdomspolitikere om deres valgsaker

Ingen konkurranse

Daglig leder og en av eierne av Fresh Fastfood på Solsiden, Ercan James Argin, ser ingen problemer med at de nå blir flere om kundene på natten. Siden Fresh Fast Food åpnet dørene i fjor sommer, har de så å si vært alene om nattmatkundene på Solsiden - uten å være klar over det selv.

- Jeg hadde ikke fått med meg at de ikke holdt åpent på natten lenger, men det er bare fint at de holder åpent nå. Jeg ser ikke på dem som en konkurrent da vi ligger midt i smørøyet, mens de ligger litt lengre unna. Men det er greit at kundene får litt variasjon. Jo fler valgmuligheter, jo mer går folk ut. At man får nattmat på Solsiden gjør Solsiden mer komplett som bydel, sier Argin.

Fresh Fast Food er en av de to restaurantene på Solsiden hvor du kan få kjøpt nattmat.

Hold deg oppdatert! Følg trd.by på Facebook