Savnet gutt

Politiet i Trondheim leter etter en savnet 15-åring. Gutten, som har autisme, har vært savnet fra Heimdal siden klokka 08.15 torsdag. Gutten er 172 centimeter høy og normal kroppsbygning. Han har et europeisk/asiatisk utseende med svart hår, og politiet ønsker tips på telefon 02800, skriver adressa.no.

Svindel e-post

En e-post angivelig sendt fra Posten Norge med deres logo er onsdag og torsdag sendt ut til tusenvis av privatpersoner og bedrifter. - Slett den umiddelbart. Trykker du på disse, kan harddisken ødelegges, sier pressesjef i Posten Norge, John Eckhoff til adressa.no.

Godvær i vente

I dag kommer godværet for fullt til Trøndelag. Og denne gangen kommer det for å bli, skal man tro meteorologene. Ut fra prognosene ser det ut til at landsdelen får den lengste perioden med sol og 20-gradersdager i hele sommer den neste uken. Les mer her.

Vil på midtbanen

Matthias Vilhjalmsson ble kjøpt inn som spiss. Nå tror han fremtiden hans kan være som defensiv midtbanespiller. - Kanskje det er fremtiden for meg. Jeg blir ikke yngre med årene, sier han til adressa.no (krever innlogging).

Dropper siktelser

Grunnet foreldelse dropper svensk påtalemyndighet som ventet to av de fire siktelsene mot WikiLeaks-gründer Julian Assange. Han er imidlertid fortsatt siktet for voldtekt. Det skriver NTB.