Plagsom på byen

En 25 år gammel mann måtte finne seg i å tilbringe deler av natta i politiets arrest etter å ha oppført seg utidig på byen i Trondheim. - Han eglet seg inn på folk, knuffet med tilfeldig forbipasserende og var plagsom, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim ved Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Friskmeldt til kveldens kamp

Mikael Dorsin og Ole Selnæs har lenge slitt med skader. Men nå har trener Kåre Ingebrigtsen friskmeldt begge to før kveldens kamp. - Alle som er med hit er klare, så da har vi en god gjeng å velge mellom, sa han til adressa.no under treningen deres onsdag kveld.

Årets varmeste

Trondheim opplevde årets varmeste dag i går, onsdag. 13 andre steder i Trøndelag gjorde det samme. I Trondheim målte Skjetlein 28,2 grader og Voll 27,4 grader, begge årets høyeste temperaturer. Les mer her!

Mann savnet

En 70 år gammel dement mann ble onsdag meldt savnet fra Rennebu helsesenter. Han har vært savnet siden klokka 16.00. Det skriver politiet på Twitter. Torsdag morgen er det fortsatt ikke gjort noen funn, og søket pågår nå. Les mer om denne saken her.

Søndagsåpne barnehager

Dersom regjeringen får gjennomslag for å la butikker holde åpent på søndager, vil det tvinge fram et behov for søndagsåpne barnehager, advarer LO-leder Gerd Kristiansen. Det skriver NTB.

Ti personer involvert

NTB skriver at Thailands politisjef sier at minst ti personer mistenkes for å ha vært involvert i bombeangrepet i Bangkok mandag. Og at det tok minst en måned å planlegge.