- Ekstremværet Tor er over, opplyste Kristen Gislefoss lørdag morgen. Da hadde flere tusen kunder i Midt-Norge vært uten strøm siden fredag kveld, politiet hadde rykket ut på utallige meldinger om nedblåste trær og flere veier og ferjesamband var innstilt. Les deg opp på tingenes tilstand i vårt livestudio eller sjekk ut oversikten over stengte veier her.

Et fly fra Norwegian og et fra Sas måtte returnere til henholdsvis Gardermoen og København fredag kveld. Forholdene ved Trondheim Lufthavn Værnes var rett og slett for krevende for pilotene. Les mer her.

I Namsos slo bølgene inn over Namsos sentrum, og et parkeringshus ble lagt under vann. I tillegg til oversvømmelser enkelte steder, melder politiet i begge trøndelagsfylkene om mange veltede trær, men ingen alvorlige hendelser som følge av stormen.

På Mæresmyra i Steinkjer våknet beboerne av at boligen deres fra 1850 sto i full fyr. Trønderlåna brant ned, men ingen personer ble skadd. Det var kraftig vind i området, men brannvesenet hindret spredning. Les mer på adressa.no.

Hilde Opoku gir seg som nasjonal talsperson for Miljøpartiet De Grønne, og vil i stedet satse alt på rollen som varaordfører i Trondheim. Det skriver Klassekampen ifølge NTB. Les mer her.

En stor gruppe svartkledde og maskerte personer angrep mennesker som så ut til å ha utenlandsk opphav i Stockholm fredag kveld, ifølge Aftonbladet. Det skriver NTB. Les hele saken her.