SV-politikeren Ingrid Marie Eriksen og NRK-programleder Niklas Baarli sto frem som to som hadde droppet ut av videregående skole i den politiske debatten i Samfundet onsdag kveld. Les hele denne saken og andre saker fra valgmøtet i Samfundet, på adressa.no.

Selvmål, brassescoring, hattrick, keeperscoring på overtid, straffescoring og ekstraomganger måtte Trondheims-Ørn gjennom før de avanserte til semifinale i cupen, på bekostning av Kolbotn. 2-4 ble resultatet til slutt, skriver adressa.no.

Et bål kom ut av kontroll ved Horg kirke i Melhus, og like før klokken tolv onsdag kveld var brannvesenet fortsatt på stedet for etterslukking, opplyser politiet til adressa.no.

Med overbevisende 4-0 i Belgia over Brugge og 7-1 sammenlagt viste Manchester United at de hører hjemme i Champions League. Mer om kampen finner du på adressa.no.

Havnivåene stiger i hele verden, og ferske analyser tyder på at en stigning på 1 meter blir mer uunngåelig i løpet av de neste 100 til 200 årene, advarer NASA. Les hele saken på adressa.no.