En person ble natt til søndag knivstukket flere ganger i Øvre Møllenberg gate i Trondheim. Politiet fikk inn melding klokken 02.17.

- De opplysningene vi har er at vedkommende har knivstikk i bein og på overkropp, sier operasjonsleder Arnt Harald Aaslund ved Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

St. Olavs Hospital opplyser at mannen slapp fra det hele med moderate skader. Politiet hadde fort en pekepinn på hvem gjerningsmannen var, og i underkant av to timer etter knivstikkingen ble én person pågrepet sør for Trondheim.

Begge de involverte er i 20-årene.

Les mer hos Adresseavisen.

Northug hyllet Zlatan etter prisdryss

VM-kongen fra Falun, Petter Northug, mottok lørdag kveld prisen som årets mannlige idrettsutøver på den norske Tour de Ski-troppens hotell i Val di Fiemme i Italia. Etter å ha fått prisen møtte han norsk og svensk presse, skriver adressa.no. Han fikk også prisen for årets navn.

Aftonbladets journalist spurte 30-åringen om hvordan det ville ha vært å være nominert i Sverige, i samme kategori som Zlatan Ibrahimovic.

- Umulig, svarte den norske skistjernen kontant.

- Zlatan er en kunstner i sitt fag. Han er fortsatt et forbilde, fortsatte Northug.

Gikk ut av bil for å hjelpe - ble påkjørt og drept

En person omkom i en ulykke på E6 ved Kløfta i Akershus natt til søndag. Mannen skal ha blitt påkjørt da han prøvde å hjelpe føreren av en annen bil som hadde kjørt av veien, skriver NTB.

Politiet sier til Romerikes Blad at ulykken startet med en utforkjøring klokka 23.30, hvor føreren selv ringte til politiet og fortalte at han var uskadd.

- Rett etter dette har en bil stanset på E6. Slik det ser ut nå, for å hjelpe. Mannen i bilen har gått ut av sin egen bil og da har det kommet en tredje bil som på en eller annen måte har truffet ham, sier operasjonsleder Thorleif Skovereng i Øst politidistrikt til avisen.

Drept av vådeskudd i bolig

En person døde av et vådeskudd som ble avfyrt av et annet familiemedlem i en bolig i Gran kommune i Oppland lørdag kveld, skriver NTB.

- Politiet kan bekrefte at en person har skutt en annen og at disse personene er i familie. Politiet anser dette som en familietragedie, men etterforsker saken rutinemessig, skriver politiadvokat Trine Hanssen i Innlandet politidistrikt i en pressemelding.

Sirener reddet tynnkledde kvinner

To unge kvinner gikk seg lørdag kveld bort i Bymarka i kulden. Politiet satte på blålys og sirener og ba dem gå etter lyset og lyden.

- De hørte og så oss og fant frem til veien og bilen sin. Nå er de godt fornøyde og på vei hjem til varmen, sier operasjonsleder Rune Brandmo ved Trøndelag politidistrikt til adressa.no.