Vi nærmer oss 2016, og det er på høy tid å mimre litt over året som har gått.

Eller året blir litt feil å si; trd.by ble lansert først i juni, men uansett; her er våre 10 mest leste saker siden offisiell lansering 15. juni 2015, og det er blant annet utrolig mange supre lokale ansikter å se!

1. Jakten på nattbuss-jenta

John Petter Halsen fikk enorm respons etter at han gikk ut med "etterlysningen" av den nordnorske sykepleieren. Foto: Privat

John Petter Halsen (bildet) møtte en søt kvinnelig sykepleier på nattbussen. Dessverre fikk han ikke med seg navnet eller nummeret hennes - så hva gjør man da? Jo, kontakter trd.by for hjelp!

Saken ble desidert mest lest på trd.by i år, mye takket være våre lesere, som spredde John Petters budskap via sosiale medier.

Er du jenta fra nattbussen John Petter (27) leter etter?

2. Trd.bys Insta-dronning

Dette var den første saken vi la ut da vi lanserte trd.by i juni. Helene Nygård fra Trondeim herjer på Instagram og har i skrivende stund 200 000 følgere.

Paris Hilton og over 135 000 andre liker Helene (20) på Instagram

3. Trondheims skjulte sexklubb

Rett ved ei søppelfylling på Heimdal ligger Trondheims skjulte sexklubb, der det blant annet arrangeres fester for medlemmer av Club4.

Lokalene rommer 300 kvadratmeter og her finner du litt av hvert: forskjellige rom med utstyr for fetisjer, badstue, utendørs boblebad og private rom man kan trekke seg tilbake på.

Dette pirret mange av våre lesere, noe som førte til at denne saken havnet på tredjeplass.

Bak denne stålporten finner du Trondheims skjulte sexklubb

4. Hotelldrømmen på Rhodos ble et mareritt

Rikke Tjemsland fikk ikke akkurat drømmeferien. Hun skrev vi om i sommer. Foto: Privat/montasje

I sommer flyttet vi kontoret vårt til Rhodos. Omtrent samtidig som vi landet i Hellas, begynte Rikke Tjemslands historie fra feriebyen å spre seg på sosiale medier.

Hun hadde blitt forespeilet et flott hotellrom, men da hun kom frem ble hun og venninnene tvunget til å bytte til et annet hotell. Der var det snus-klyser på gulvet, kloakklukt på alle bad og flere vannlekkasjer.

Hotelldrømmen på Rhodos ble et mareritt for Rikke (18)

5. Fitness-Nathalie blir netthetset

Dette bilde av Nathalie Marie Dahl Naalsund skapte furore på Facebook. Foto: Privat

Fitness-miljøet i Trondheim vokser seg, i likhet med mange av utøverene, større og større. Likevel er det mange som rynker på nesa av fitness-damer.

Det fikk Nathalie Marie Dahl Naalsund merke etter hun la ut et bilde fra NM i bodyfitness.

Dette bildet av Nathalie (24) skapte reaksjoner på Facebook

6. Kjetils million-opel

Slik ser en Opel ut etter 10.000 arbeidstimer og 1,3 millioner kroner. Foto: Eirik Aadde

Kjetil Møkkelgård har investert 1,3 millioner kroner på ombyggingen av sin 26 år gamle Opel Omega. 89-modellen har nå 1100 hestekrefter, bruker drivstoff som koster 60 kroner literen og spøler på svart asfalt i femtegiret.

Kjetil har brukt over én million på sin gamle Opel

7. Line strikker bikinier

Line fra Trondheim lærte å strikke som 6-åring. Noen år etter første det til sitt eget klesmerke. Foto: Bypevich/Instagram

Line Dreier Pevik (20) fra Trondheim har holdt på med strikking siden hun var et barn. I sommer gjorde hun butikk ut av hobbyen, med soverommet og lesesalen som kontor.

Line (20) strikker bikinier døgnet rundt

8. Fant nattbuss-jenta!

Oppfølgeren til trd.bys mest leste sak ble også godt lest. John Petter fant til slutt nattbuss-jenta, men det gikk ikke helt slik han hadde håpet på.

Husker du John Petter? Han fant nattbussjenta, men det gikk ikke som han ønsket

9. Populære sexleketøy

Vi tok en tur til Kondomeriet i Midtbyen, for å høre hva slags sexleketøy som selger mest her i byen. Mange var interessert i å se fasiten.

Disse sexleketøyene finner du i trønderske nattbordskuffer

10. Irriterende typer på vors

Skal du på et vorspiel i helga? Her er ni irriterende personer du garantert møter. Foto: SHUTTERSTOCK

Vi avslutter topp ti-lista med en toppliste over irriterende personer på vors. Det var tydelig at mange kjente igjen venner, eller kanskje seg selv på denne lista.

Ni irriterende personer du garantert møter på vorspiel

Med denne lista så ønsker vi alle trd.by-lesere et riktig godt nyttår!

Det er mange herlige folk i Trondeim, for bare løpet av bare noen måneder i 2015 så fikk vi utrolig mange lesere og følgere i sosiale medier. Dagens ti på topp-liste forteller hva dere leste absolutt mest av. Vi lover mange gode saker også i 2016! Foto: Håvard Haugseth Jensen