Politiet etterforskes etter Melhus-drapet

Spesialenheten for politisaker har besluttet at de vil etterforske politiets kontakt med Nilofer Naseri (27), før hun ble drept. Etter drapet på Melhus besluttet Marit Fostervold, konstituert politimester i Sør-Trøndelag, å koble inn Spesialenheten for politisaker. Enheten har nå vurdert sakene og besluttet tirsdag at de vil etterforske politidistriktet, i følge Adresseavisen.

Dobbel Spellemann-vinner til Trondheim Calling

I dag slapp musikkbransjefestivalen frem nye navn til arrangementet. Monica Heldal er ett av de fem som i dag ble sluppet til Trondheim Calling i februar. Det samme ble Siv Jakobsen, Trondheimsbandet Snøskred, fra Haugesund kommer Undergrünnen og Tellef Raabe.

Fristen for å sende inn egen musikk, og få mulighet til å spille under festivalen går ut ved midnatt 16.oktober. Det melder Adresseavisen.

Full gass ved Gløshaugen

I tidsrommet fra klokka 08.30 til 10.00 tirsdag formiddag hadde lokalt politi en trafikkontroll i Høyskoleringen ved NTNU Gløshaugen i Trondheim. Det endte med fire forenklede forelegg for fart, og høyeste målte hastighet var 44 kilometer i 30-sone, skriver Adresseavisen.

Så mye bedre er Italia enn Norge

Tirsdag kveld spiller Norge mot Italia i EM-kvalifiseringen. Vinner Norge går de direkte til EM. Ekspertene mener at Italia kan bytte ut hele sin startellever og fortsatt slå det norske laget åtte av ti ganger. Sist Italia tapte i en kvalifiseringskamp var i 2006 mot Portugal. Men på hjemmebane må man helt tilbake til 1999, da de tapte mot Danmark. Det melder Adresseavisen.

Av RBK-spillere finner vi Søderlund i startelleveren. I tillegg til trønderne Skjelbred, Tetty, Henriksen og Forren. Selnæs håper også på spilletid i kveld.

Farlig heksenese

Har du kjøpt Halloween-artikkel med produktnavn «Heksenese» med artikkelnummer 2863 fra leverandøren Festplassen AS?

I så fall vil leverandøren at du kvitter deg med den grunnet for høye verdier av ftalater. I pressemeldingen står det at varen har vært solgt hos Kiwi, Spar, Eurospar, Joker og Meny, skriver Adresseavisen.

Her kom jordskjelvet fra

Jordskjelvet som rystet Trondheim og deler av Sør-Trøndelag mandag kveld hadde episenteret sitt i et område mellom Heggstadmoen og Øysand. Skjelvet startet klokken 22.24. Tirsdag har Adresseavisen vært på jakt etter selve senteret for jordskjelvet. Se videoen av hvor det kom fra!