- Det gikk ganske fort, og nå i ettertid begynner man å tenke på om hva som ville skjedd hvis det startet i en tunnel, sier han ifølge Adresseavisen. Se video øverst i saken!

Dette sier eieren av bilen som begynte å brenne i Olav Tryggvasons gate i Midtbyen ved 11.30-tiden fredag. Mannen som er i slutten av 30-årene kjørte en Audi 2014-modell, og forsto lite da han kjente røyklukta første gang.

- Jeg kom kjørende fra Møllenberg, og det luktet litt røyk i bilen. Jeg skjønte ikke hvor det kom fra, men jeg trodde ikke det kom fra bilen i alle fall. Jeg kjørte videre, og da jeg kom til Byhaven kom det plutselig mye røyk inn i bilen fra dashbordet. Da tenkte jeg det var på tide å komme seg ut, sier han til Adresseavisen, to timer etter hendelsen.

Han kom seg ut av bilen, og plutselig sto den i flammer.

- Jeg vet ikke hvor lang tid det tok, men det gikk ganske fort. Jeg ba folk om ikke å gå for nære bilen grunnet de skumle røykpartiklene, sier han.

Andre nyheter fredag ettermiddag:

Nå er det snart slutt på kuldegradene

Fra fredag kveld til lørdag ettermiddag stiger temperaturen minst ti grader i Trøndelag, skriver Adresseavisen.

- Milde luftmasser fra sør og sørøst vil strømme inn over landsdelen det neste døgnet. Det gir en betydelig temperaturstigning, forteller vakthavende meteorolog Jørgen Grønneberg ved Vervarslinga på Vestlandet.

Tidlig på kvelden fredag vil det være sju-åtte minusgrader i lavlandet mange steder med mellom 15 og 20 minusgrader i indre strøk. Fra 19-20-tiden vil temperaturen stige langsomt ut over kvelden, natten  og morgenen. Lørdag ettermiddag vil det flere steder i lavlandet bli temperaturer over null grader.

Mistet dekket

En lastebil skal ha mistet et dekk på E6 i Væretunnelen fredag ettermiddag, og deretter ble tunnelen s tengt. - Det blir fort kø når man stenger denne tunnelen, så vi vil arbeide så raskt vi kan med å få ryddet og åpnet tunnelen, sier operasjonsleder Bernt Tiller ved Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Vil stanse utsendelser

– Barn skal ikke pågripes og holdes innesperret, sier Redd Barnas generalsekretær Tove Wang. Hun krever en slutt på pågripelser og utsendelser av asylsøkere over Storskog.