RBKs neste Europa-motstander

I første runde var Rosenborg på Færøyene, i andre runde på Island.

Hvis klubben nå bare tar vare på ledelsen de har til returkampen, får de i tredje runde reise til enten Latvias hovedstad Riga for å møte Skonto eller til Ungarn for å møte Debrecen. Det ble utfallet av trekningen fredag, skriver adressa.no.

Frontkollisjon på E39

Rundt klokken 13.30 meldte politiet at to personbiler hadde frontkollidert mellom Betna og fergeleiet på E39 i Halsa kommune på Nordmøre.

Ifølge politiet var det tre personer i den ene bilen og én person i den andre. Alle er fraktet med ambulanse til Molde sykehus, skriver adressa.no.

Kieglekroa-brannen

19-åringen som var tiltalt for brannen i Holstveita er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til tre års fengsel for brannen. I tillegg er han dømt til å betale en erstatning på rundt 460 000 kroner, skriver adressa.no.

Øya-skandalen

Trondheim kommune vet fremdeles ikke årsaken til hvorfor en glassplate falt ned fra 5. etasje på Øya helsehus lørdag forrige uke. Det svaret kommer 20. august.

Til nå har Trondheim kommune tatt ned 70 glassplater. Sikringen av bygget er nå ferdig, skriver adressa.no.

Overgrepsbilde-saken

54-åringen som ble pågrepet av politiet i Sør-Trøndelag onsdag, ble fredag formiddag varetektsfengslet i fire uker.

Han er den siste av totalt ti siktede som er pågrepet i saken.

I fengslingsmøtet i Sør-Trøndelag tingrett kom det frem at 54-åringen er siktet for seksuell omgang med barn under 14 år, for å ha forgrepet seg på datteren, skriver adressa.no.

Skogbrann i Hellas

En stor brann har brutt ut i krattskogen nordøst for den greske hovedstaden Aten.

Det er sterk røykutvikling, men det skal ikke være fare for at bolighus blir tatt av flammene, skriver adressa.no.