På mandag kom 34 år gamle Camilla Therese Grøseth fra Oppdal inn på Farmen som utfordrer. Det gjorde også Habiba Stray fra Kristiansund, Vidar Bryn fra Vossestrand og Jasdeep Sinhg Kalirai fra Oslo, og onsdag kveld skulle de faste deltakerne bestemme seg for hvilke to de ønsket å beholde på gården.

I episoden igår kveld holdt de fire utfordrerne en forsvarstale før de andre deltakerne i Farmen gjorde sin endelig avgjørelse. Grøseth følte seg sikker på å få noen stemmer, men til slutt trakk Habiba Stray det lengste strået av de to kvinnelige utfordrerne, skriver Adresseavisen.

- Vi vil ha dem vi ser på som de minste konkurrentene, sa storbonden Eilev Bjerkerud da valget falt på Stray og Jasdeep Sinhg Kalirai. Dermed måtte Grøseth forlate gården sammen med Vidar Bryn.

Norsk redningsskøyte reddet 120

I alt 122 personer ble hentet opp fra vannet av mannskapet på den norske redningsskøyta Peter Henry von Koss i en aksjon utenfor den greske øya Lesvos onsdag. Les hele saken hos Adresseavisen.

Kolstad ut av cupen

Kolstad øynet en cupmulighet de ikke hadde drømt om før sesongen, da topplag etter topplag forsvant ut av turneringen. Men i onsdagens kvartfinale hjemme mot Halden ble drømmen knust. Kolstad havnet bakpå fra start, og maktet aldri å komme helt tilbake i en kamp som til slutt endte 34-30 til østfoldingene. Les mer om saken hos Adresseavisen.

Manchester United ute av ligacup

Manchester United bommet på tre av fire straffer i straffesparkkonkurransen, og dermed gikk Middlesbrough videre fra 4. runde av den engelske ligacupen i fotball onsdag kveld. Rooney var en av de som bommet, skriver Adresseavisen.