Værnes lufthavn cirka klokka 23 mandag kveld: En mann i 30-årene har nylig landet etter turen til Barcelona. I bagasjen har han blant annet med seg en stor sjokoladepose.

- Til sammen ble det da oppdaget og beslaglagt 340 narkotiske tabletter og 10 ampuller med dopingmidler, forteller kontorsjef for tollmyndighetene på Værnes, Hallgeir Bjørvik. 155 av tablettene hadde mannen forsøk å skjule i en pose med sjokoladetypen M&M's. Les mer i Adresseavisen.

To drept i sverdangrep på svensk skole

Da politiet kom fram til skolen, lå en voksen mann skadd ved inngangen til skolen. Inne i bygningen fant de den døde læreren og to skadde gutter. En av guttene døde senere på sykehus av skadene han fikk. Mer om dette kan du lese her.

Kan bli verdenscup på Northug

Da Norges Skiforbund trakk et avtaleforslag i september, virket det som at partene vanskelig kunne komme til enighet i Petter Northug-striden. De siste dagene har det imidlertid kommet indikasjoner på at Petter Northug likevel får muligheten til å gå verdenscuprenn i den kommende sesongen. Les mer her.

Vil aldersteste asylsøkere

Flere mindreårige asylsøkere med endelig avslag kan sendes ut, sier Utlendingsdirektoratet (UDI). Men det er få som får avslag. Nå skal flere alderstestes. Det skriver NTB.

Hilste ikke på Rosenborgs kvinnelige direktør

Onsdag kveld deltok RBK-lederne på den offisielle middagen kvelden før kamp sammen med toppene i Lazio. Koteng forteller om en trivelig kveld, men røper også at kulturforskjellene kom til syne.

- Jeg tror ikke alle skjønte at Tove (Moe Dyrhaug) er direktør i Rosenborg da de kom til middagen i går. Sportssjefen hilste ikke på henne engang. Han trodde nok hun var en av dem som jobbet på restauranten. Etter hvert skjønte de det, smiler Koteng. Les mer om dette i Adresseavisen.