De rundt 1.000 ungdommene som møtte håpefullt opp på Justin Biebers skandalekonsert på Chateau Neuf i Oslo i oktober, får gratisbilletter til hans kommende norgeskonsert, melder NRK.

De må vente nesten et helt år for å få høre idolet sitt, siden Bieber har meldt sin ankomst til Telenor Arena først 23. september 2016.Og det blir langt fra så intimt som på Chateau Neuf – der ivrige fans kom tett innpå Justin Bieber, men altså bare opplevde én sang før han tilsynelatende ble rasende og forlot scenen.

Tidligere i år fikk Justin Bieber fem MTV-priser

Det er Biebers plateselskap Universal Music som kommer med billettilbudet på sin Facebook-side, der de skriver:

«Alle som var blant publikum Chateau Neuf 29. oktober tilbys nå ny mulighet til å se Justin Bieber live på Telenor Arena i september 2016. Alle deltakere vil bli kontaktet av den aktøren som utstedte billetten til arrangementet på Chateau Neuf, og blir tilbudt en konsertbillett til Purpose World Tours stopp i Norge».

Glade foreldre skriver blant annet «nå har jeg ei som fikk julegave på forskudd» og «nå blir det glad ungdom i huset» i kommentarfeltet.I en pressemelding understreker Universal Music at det dreier seg om ståplasser.Det vanlige billettsalget starter 17. desember.