De mange skadene og forfallene til kampen mot Dnipro Dnipropetrovsk i kveld, gjør at Rosenborg har med to førstereisgutter til Ukraina. Erlend Dahl Reitan (18) og Jacob Tromsdal (18) har begge muligheten til å få sin første kamp i Europa-sammenheng og førstnevnte nyter hvert sekund.

- Det er kult, spesielt borte mot et storlag som Dnipro. Det er tøft og gir mye motivasjon foran neste sesong, sier Reitan til Adresseavisen.

Snart får du ikke se mer fotball på TV2

Torsdag kom nyheten om at Discovery Networks har sikret seg rettighetene til Tippeligaen og Obos-ligaen fra 2017 til 2022. Seksårsavtalen koster dem 2,4 milliarder kroner.

Det er TV 2 som skal sende norsk fotball i 2016-sesongen, så oppkjøpet får ikke noen konsekvenser for deg som seer før i 2017. Les mer om dette i Adresseavisen.

Syklist og bil kolliderte ved City Syd

Nødetatene rykket like etter klokken 12.00 ut til en trafikkulykke ved City Syd i Trondheim. Klokken 12.45 melder politiet at det er snakk om en syklist som har syklet inn i siden på en bil i gangfeltet. Syklisten skal være lettere skadet. Det skriver Adresseavisen.

Kvinne knivstukket i Oslo

En 23 år gammel kvinne er knivstukket flere steder på kroppen i et boligbygg i Kirkeveien i Oslo. En 24 år gammel mann er pågrepet i saken. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 02.50 av en beboer i samme bygg hvor knivstikkingen skal ha skjedd. Les mer om dette på NTB.

- Nordmenn er en gjeng med ufordragelige og motbydelige egoister

Sitatet kommer fra NRK-programleder Rune Nilson. Humoristen og programlederen i NRK, Rune Nilson fra Egersund, lot tøys bli til alvor under onsdagens sending av Lønsj i NRK P1, skriver Aftenbladet. Han har fått nok av nordmenns rasisme og fremmedhat. Mer om denne saken kan du lese her.