De trenger ikke måtte gå på en av Biebers konserter for å få tak i nye «Stadium Merch»-plagg fra kolleksjonen hans – de blir tilgjengelig på H & M fra 7. september. Det skriver Justin Bieber selv i en Twitter-melding , retvitret av H & M, ifølge Billboard.

Det later til å være snakk om streetwear med store, S-formede logoer, fra T-skjorter og sweatshirts til bukser og hettegensere. Klærne fås også kjøpt på et eget nettsted.

Nå jubler fansen på sosiale medier med hashtagen #stadiummerch. De skriver blant annet «mine bønner er blitt hørt», «RIP bankkontoen min», «det beste som kunne skje meg» – mens atter andre svarer Bieber med påminnelsen «du gjorde ikke stadionturneer».

H & M begynte å selge andre av Purpose-plaggene i fjor – og enkelte av dem er på salg, i følge nettstedet til kleskjeden.

Følg trd.by på Facebook

Bieber begynte turneen i mars 2016, og tok ham verden rundt, inklusive Norge i september i fjor. Siste konsert ble i England i juli. Senere samme måned meldte Bieber at han avlyste de siste 14 konsertene, som var i USA, Canada, Japan, Filippinene og Singapore.

Du må spare 30.000 i måneden hvis du vil kjøpe leilighet i Trondheim om ett år