I sommer startet Trondheim et forsøksprosjekt med mobile serveringssteder i byen.

Én av dem som grep sjansen var Simen Wågen, som gikk til innkjøp av en pølsesykkel som trillet rundt i Midtbyen og på Solsiden.

Men nå ligger pølsesykkelen ute på Finn.no. For den nette sum av 35 000 kroner kan du ta over sykkelen, som inneholder tre pølsekammer, grill, varmetank til varm drikke og en vask.

Lik trd.by på Facebook

Derfor selger han pølsesykkelen

Wågen sier at det ikke ligger noe dramatikk bak salget. Han har nemlig andre sykkelplaner.

- Det er ikke noe krise i det hele tatt. Jeg må frigi litt kapital, for jeg har tenkt å lage en sykkel som jeg kan servere både is og pølser fra, sier Simen Wågen.

Simen Wågen har også en spesiell isbar i Ravnkloa. Der kan du blant annet prøve hvitløks-is

Og den nye sykkelen kommer på plass om ikke alt for lenge. Planen er at den skal være klar når skøytebanen i Midtbyen åpner.

- Jeg skal stå for serveringen ved skøytebanen, så da har jeg den nye sykkelen på plass. Men den blir nok bygd om i løpet av nyåret, sier Wågen.

Har fått pølsesykkel-henvendelser

Men før den tid må han altså få solgt den originale pølsesykkelen.

- En annen grunn til at jeg selger den, er at jeg nesten ikke har brukt den. Jeg har konsentrert meg for det meste om isbaren. Så den er i god stand, sier Wågen.

- Hvordan er interessen for pølsesykkelen?

- Det har vært tre henvendelser. I fra Oslo, Trondheim og et annet sted i Trøndelag, men det tar lang tid å få solgt en slik sykkel, sier Wågen.

- Dette er den eneste pølsesykkelen i Norge, som jeg vet om i alle fall. Da jeg kjøpte den, så hadde den ligget på nettet i månedsvis, legger han til.

Vi spiser for mye salt: Dette er de verste saltbombene

Trondheim <3 - Her er 12 ting som bare vi har, men som resten av verdens sårt trenger