Den nye avtalen omfatter også Tippeligaen. Dermed blir det mer og billigere fotball til folket fra 2017.

– Jeg er først og fremst glad for at vi er tilbake på skjermen innen kort tid, og jeg vil beklage overfor seerne som tålmodig har holdt ut disse to ukene. Sammen med Canal Digital har vi kommet fram til en løsning som gjør at vi kan fortsette å investere i godt, norsk innhold. Spesielt glade er vi for å lande denne avtalen før søndagens tre store premierer, sier Harald Strømme, sjef for TVNorge og Discovery Networks i en pressemelding som ble sendt ut i dag. Også Canal Digital-sjefen Ragnar Kårhus er glad for en avtale nå endelig er landet.

Liker du House of cards? Da vil du digge denne?

Endelig løsning

– Vi er veldig glade for at vi nå har kommet frem til en løsning som betyr at kundene våre igjen får mulighet til å se TVNorge- og Discovery-kanalene. Dette er en fremtidsrettet avtale som gir kundene tilgang til godt lokalt og internasjonalt innhold tilpasset kundenes brukervaner. I tillegg er vi glade for å kunne gi mer fotball til folket, billigere og mer tilgjengelig, sier Kårhus.

– Dette har vært krevende forhandlinger, men vi har nå endelig kommet fram til en god løsning, ikke minst for seerne. De får nå tilgang til mer norsk fotball, billigere, i årene som kommer. Telenor og Canal Digital er viktige bidragsytere og støttespillere når vi fra 2017 kan realisere vår «fotball til folket»-visjon. Vi er også fornøyde med at vi endelig kan fortsette det gode samarbeidet vi hadde med Telenor, sier Strømme.

Deler du Netflix-konto med kjæresten? Det sier noe om forholdet deres

Repriser på attraktivt innhold

Kårhus forteller også at de nå på ulikt vis akter å legge alt til rette for seerne.

– Vi vil nå på ulike vis legge til rette for at seerne skal kunne ta igjen noe av det de ikke har fått sett mens kanalene har vært borte. TVNorge vil kjøre repriser på attraktivt innhold som har blitt sendt i februar. De store norske seriene vil også bli gjort tilgjengelig i arkivet i Canal Digital GO og T-We, sier Kårhus.

Følg trd.by på Facebook