Treningsglade Heidi Merethe Hoff, bedre kjent som «Insta-Heidi», er med i årets sesong av Charterfeber som har premiere førstkommende mandag på TV3.

Den norske dokusåpen hadde sin siste innspilling i 2013, men gjør nå comeback på TV-skjermen fem år senere.

- En sprudlende energibombe

Ifølge Andreas Framnes, pressekontakt i Nordic entertainment group, får vi se Hoff i Gran Canaria sammen med den danske samboeren Tom Krølle Schmidt. Han er også lidenskapelig opptatt av trening.

- Heidi er ikke med i de første episodene, men hun dukker opp på skjermen i løpet av de forestående ukene, fortsetter Framnes.

Han legger til at paret reiser på en kjærlighetsferie, og det er generelt god stemning på agendaen deres.

- Heidi er en sprudlende energibombe og det har vært fortreffelig å ha både henne og kjæresten med i årets utgave av Charterfeber.

«God hælg og nyyt»

Hoff ble kjent via Instagram-profilen Instaheidi66 for noen år tilbake. Der har hun delt over 1100 treningsbilder og entusiastiske videoer av seg selv til om lag 33 000 følgere.

I videoene er Hoff kjent for å være oppmuntrende og fortelle om hverdagen og treningen. Ofte kan man høre henne si «God hælg og nyyt».

Hun er født og oppvokst på Brekstad, men bor for tiden i Trondheim.

Charter til «Granca»

Andre kjente fjes blir også å finne på stranden i Gran Canaria denne høsten. Blant annet skal tidligere «Paradise Hotel»-vinner Aurora Gude være med.

Også gamle kjente som «Charter-Svein», Svein Østvik og «Charter-Hilde», Hilde Skovdahl.

- En Charterfeber uten overraskelser er ingen god Charterfeber. Jeg kan derfor garantere at seerne blir servert en rekke godbiter fra Syden også denne sesongen, avslutter Andreas Framnes.

Hoff har ikke svart på Trd.bys henvendelser i forbindelse med denne saken.